Η κριτική των παικτών της Κέρκυρας

Η κριτική των παικτών της Κέρκυρας

Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας, Γιαννακόπουλος κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία έπαιξε σ' όλο το δεύτερο ημίχρονο με εννιά παίκτες

Γιαννακόπουλος: Πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν η ομάδα του δέχθηκε μεγάλη πίεση, παίζοντας με εννιά παίκτες. Έκανε μάλιστα μια πολύ δύσκολη απόκρουση στο φινάλε του αγώνα.

Γκομέζ: Καλό ματς από τον παίκτη της Κέρκυρας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έδωσε πολλές «μάχες» και ήταν νικητής στις περισσότερες.

Σοϊλέδης: Ο Σοϊλέδης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, βλέποντας την κόκκινη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Έπρεπε να είναι σαφώς πιο προσεκτικός.

Σιόντης: Βοήθησε την ομάδα του στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε πολλές βοήθειες στην ομάδα του, για να κρατήσει την ισοπαλία.

Γρομητσάρης: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γρομητσάρη, έκανε εξαιρετική δουλειά σ’ όλο το ματς. Από τους καλύτερους παίκτες της Κέρκυρας στο παιχνίδι.

Μπαλάφας: Ισχύει ότι και για τον Σοϊλέδη. Ο Μπαλάφας μάλιστα θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του είχε μείνει με δέκα παίκτες. Αποβλήθηκε όμως και αυτός στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αφήνοντας με εννιά παίκτες την ομάδα του.

Ιωάννου: Προσπάθησε και αυτός όπως όλοι οι συμπαίκτες του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν ρόλοι και συστήματα πήγαν «περίπατο» για την Κέρκυρα των εννιών παικτών.

Επστάιν: Ο Γερμανός εξτρέμ ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απ’ τη στιγμή που η ομάδα του έμεινε με εννιά παίκτες, «θυσιάστηκε» στο τελευταίο τέταρτο απ΄τον Βοσνιάδη, καθώς έδωσε τη θέση του στον Φάμπιο.

Ντιόγκο: Ο Βοσνιάδης θα περίμενε περισσότερα απ΄ τον Ντιόγκο. Ήταν τέτοια ωστόσο και η εξέλιξη του ματς που ο Βοσνιάδης αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει.

Κόντος: Δεν βρέθηκε και στην καλύτερη μέρα ο Κόντος και γι’ αυτό το λόγο ο Βοσνιάδης τον αντικατέστησε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Παμλίδης: Ήταν δραστήριος και μάλιστα σημείωσε το γκολ των φιλοξενούμενων στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης.

Αρτυματάς: Μπήκε στο ματς με την έναρξη του δεύτερου μέρους για να βοηθήσει την ομάδα του που θα έπαιζε με εννιά παίκτες. Έδωσε πολλές «μάχες» και πρόσφερε πράγματα στους φιλοξενούμενους.

Σπίνουλας: Πέρασε στο ματς για να καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων και είχε αρκετά καλή απόδοση.
Φάμπιο: Αντικατέστησε τον Επστάιν και προσπάθησε να δώσει τρεξίματα στην ομάδα του. Έπαιξε πάντως για λίγα λεπτά και ήταν δύσκολο να κάνει τη διαφορά.

Προπονητής: Αλέκος Βοσνιάδης

Είχε πολύ δύσκολη δουλειά, βλέποντας δύο παίκτες του ν’ αποβάλλονται πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Έστησε καλά την ομάδα του στο δεύτερο μέρος και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ