«Ο Ακπόμ θα ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Ακπόμ θα ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ»

Ο Γραμμάτεας της Λέσχης Φίλων Άρσεναλ Θεσσαλονίκης μίλησε για τον Ακπόμ.

Στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί τα τελευταία χρόνια μια Λέσχη Φίλων της Άρσεναλ. Ο Γραμματέας της, Νικόλας Ράμελ μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ στον ΠΑΟΚ, σκιαγραφώντας το αγωνιστικό του προφίλ.

«Χαιρόμαστε πολύ ως λέσχη που ένα δικό μας παιδί, διότι ο Τσούμπα Ακπόμ προέρχεται από τα σπλάχνα της Άρσεναλ, θα παίξει στον ΠΑΟΚ. Στην αρχή, μόλις άκουσα το όνομά του, νόμισα ότι ήταν από τα γνωστά μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού. Χάρηκα πολύ που ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, όπως ο Άκπομ θα παίξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Του εύχομαι κάθε επιτυχία», τόνισε αρχικά.

Για το ύψος των χρημάτων που δαπανά ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του: «Είναι καλά χρήματα. Είναι ένας παίκτης διεθνής, μεγάλωσε στο Λονδίνο από Νιγηριανούς γονείς. Στη Σιντ Τρούιντεν είχε συμπαίκτες τους Χαρίση και Κίτσιου. Παλιότερα έπαιξε με επιτυχία στην Τσάμπιονσιπ που είναι δύσκολο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χαλ. Πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ θα δείξει το ταλέντο του».

Για το αγωνιστικό προφίλ του Ακπόμ είπε: «Είναι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός και εκτός από την κορυφή παίζει και στα πλάγια. Τον πίστευε πολύ και ο Βενγκέρ, γι’ αυτό και τον προώθησε στην πρώτη ομάδα. Από τη στιγμή, όμως, που δεν μπορούσε να είναι βασικός στην Άρσενάλ, προτίμησαν να τον δώσουν δανεικό για να πάρει ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή κίνηση. Θα προσφέρει αν προσαρμοστεί γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα».

Για τις αδυναμίες του: «Αν κάνει καλά παιχνίδια, θα πάρει τα πάνω του. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν παίζει, επειδή είναι νεαρός, μπορεί να τον πάρει από κάτω. Όμως, εγώ πιστεύω ότι θα παίξει στον ΠΑΟΚ. Θα ξεχωρίσει, πιστεύω. Είναι στα πόδια του να κάνει αυτά που ξέρει να κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ