Παναθηναϊκός : Τα λένε ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για τη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός : Τα λένε ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για τη Λεωφόρο

Όπως είχε προαναγγείλει ο Βασίλης Κωνσταντίνου, η πλευρά της ΠΑΕ θα συναντηθεί με αυτή του ερασιτέχνη προκειμένου να βρεθεί λύση στο γηπεδικό εν όψει της νέας σεζόν.

Κρίσιμη συνάντηση για το γηπεδικό θέμα αναμένεται να υπάρξει εντός των επόμενων ημερών, ίσως και αύριο, μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ερασιτέχνη σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα. Ένα θέμα που… καίει τον Παναθηναϊκό, αφού λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος όχι μόνο δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το που θα παίζει, αλλά ούτε καν έχει βγάλει εισιτήρια διαρκείας!

Στην ΠΑΕ εμφανίζονται αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά και πως εν τέλει θα βρεθεί λύση με τον ερασιτέχνη, ωστόσο θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί υπάρχουν και χρέη από προηγούμενα χρόνια, ενώ και το ποσό που ζήτησε αρχικά ο ερασιτέχνης για «νοίκι» φάνηκε μεγάλο στην ΠΑΕ, που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Ολυμπιακό Στάδιο με λιγότερα χρήματα.

Αυτή θα είναι και η επιλογή σε περίπτωση που ΠΑΕ και ερασιτέχνης δεν έρθουν σε συμφωνία, με τον Παναθηναϊκό να… μετακομίζει και να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ