Παναθηναϊκός : Τα λένε ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για τη Λεωφόρο

Όπως είχε προαναγγείλει ο Βασίλης Κωνσταντίνου, η πλευρά της ΠΑΕ θα συναντηθεί με αυτή του ερασιτέχνη προκειμένου να βρεθεί λύση στο γηπεδικό εν όψει της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός : Τα λένε ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για τη Λεωφόρο | to10.gr

Κρίσιμη συνάντηση για το γηπεδικό θέμα αναμένεται να υπάρξει εντός των επόμενων ημερών, ίσως και αύριο, μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ερασιτέχνη σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα. Ένα θέμα που… καίει τον Παναθηναϊκό, αφού λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος όχι μόνο δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το που θα παίζει, αλλά ούτε καν έχει βγάλει εισιτήρια διαρκείας!

Στην ΠΑΕ εμφανίζονται αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά και πως εν τέλει θα βρεθεί λύση με τον ερασιτέχνη, ωστόσο θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί υπάρχουν και χρέη από προηγούμενα χρόνια, ενώ και το ποσό που ζήτησε αρχικά ο ερασιτέχνης για «νοίκι» φάνηκε μεγάλο στην ΠΑΕ, που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Ολυμπιακό Στάδιο με λιγότερα χρήματα.

Ελ Αραμπί vs Γκερέρο: Το πρώτο crash test

Αυτή θα είναι και η επιλογή σε περίπτωση που ΠΑΕ και ερασιτέχνης δεν έρθουν σε συμφωνία, με τον Παναθηναϊκό να… μετακομίζει και να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η Σάκκαρη μιλά για την σχέση της με τον Τσιτσιπά - Αυτό το φιλί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο