Ουζουνίδης για Μπογέ-Αλεφ-Πόνσε : «Δεν ξέρω ακόμη για 11αδα»

Ουζουνίδης για Μπογέ-Αλεφ-Πόνσε : «Δεν ξέρω ακόμη για 11αδα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε έξω από τα αποδυτήρια για την εικόνα των νεαποκτηθέντων.

Η εικόνα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το φιλικό με την Γαλατασαράι έδειχνε έναν προπονητή ικανοποιημένο με την απόδοση της ομάδας του. Και αυτό… έβγαλε και στις δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΚ για ότι είδε απέναντι στην Γαλατασαράι.

«Είναι λογικό κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι, να προσπαθούμε να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε διαστήματα που βγήκαν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσει. Αυτή την εβδομάδα θα χαλαρώσουμε λίγο στις προπονήσεις. Θα δουλέψουμε λίγο περισσότερο πάνω στον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε στο Champions League. Είδαμε και κάποια λάθη που δεν είχαμε στο προηγούμενο ματς να τα δούμε να τα βελτιώσουμε».

Για τα λάθη που έκανε η ΑΕΚ και αν αυτά εστιάζονται στις στημένες φάσεις: «Στα στημένα είναι λογικό να υπάρχει ένα μπέρδεμα ακόμα. Γίνονται φάσεις καινούριες. Στο πρώτο γκολ είχαμε κακή τοποθέτηση. Είναι καλό να γίνονται τα λάθη τώρα».

Για τους Μπογέ, Αλεφ, Πόνσε και αν θα είναι έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς: «Δεν ξέρω ακόμα για 90 λεπτά αλλά έχουν μια εβδομάδα για να είναι καλύτερα. Είναι καλοί παίκτες, είμαι σίγουρος για τις επιλογές που έχουμε κάνει. Είναι παιδιά που έχουν διάθεση και όρεξη. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλη τη συμπεριφορά τους».

Για τον αντίπαλο που θέλει να βρει εκ των Σέλτικ-Ρόζενμποργκ: «Να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Η Σέλτικ έχει προβάδισμα. Όλες είναι καλές ομάδες. Και η Ρόζενμποργκ αν περάσει θα έχει ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα οπότε αυτό κάτι θα σημαίνει. Η Σέλτικ έχει αλλάξει τον τρόπο που παίζει. Ήδη έχουμε δει πολλά παιχνίδια. Όποιος και αν περάσει θα είμαστε έτοιμοι να επικεντρωθούμε στα σημεία που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ