Λαμία – Κέρκυρα :  «Τεράστιος βαθμός», δήλωσε ο Βοσνιάδης

Λαμία – Κέρκυρα : «Τεράστιος βαθμός», δήλωσε ο Βοσνιάδης

Κατάθεση ψυχής έκανε η Κέρκυρα στο ματς με τη Λαμία (1-1), σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης, με την ομάδα του να αγωνίζεται με 9 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο

Για «τεράστιο βαθμό» έκανε λόγο ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Κέρκυρας με την Λαμία (1-1). Η ομάδα του αγωνιζόταν με 9 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο άντεξε και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού παρότι ήταν με δύο παίκτες μείον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένας τεράστιος βαθμός για εμάς, σε ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και το πετύχαμε. Ελέγξαμε το ρυθμό, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Ήρθαν δύο φάσεις στο τέλος, τις προσπερνάμε και πάμε παρακάτω.

Άλλαξαν τελείως τα δεδομένα του παιχνιδιού, παίξαμε με δύο παίκτες λιγότερους για να διασφαλίσουμε ό,τι είχαμε πετύχει μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και δεν ξέφυγαν από το πλάνο. Πήραμε έναν σπουδαίο βαθμό και μας μένει η πίκρα για το γεγονός ότι οι αποφάσεις στο ημίχρονο, μας άλλαξαν το σχέδιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, πάμε παρακάτω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ