Προτεραιότητα ο χαφ για τον Ολυμπιακό

Προτεραιότητα ο χαφ για τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι εστιάζουν στην απόκτηση μέσου και το όνομα του Γιάκομπ παραμένει στα υπόψιν των πειραιωτών. Σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες ο Αργεντίνος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρόμιτς.

Η απόκτηση αμυντικού μέσου είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού σε ότι αφορά την μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας του λιμανιού. Από την στιγμή που οι πειραιώτες απέκτησαν τον Γιασίν Μεριά αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη για το κέντρο της άμυνας, είναι ξεκάθαρο ότι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Η απόκτηση λοιπόν αμυντικού μέσου (αλλά και κεντρικού χαφ) είναι αυτή την στιγμή σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Πειραιά, σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων. Και μια επιλογή που σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι του Γιάκομπ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Γουέστ Μπρόμιτς.

Ο λατινοαμερικάνος μέσος έπαιξε για έξι χρόνια στην αγγλική ομάδα και τώρα είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Είναι από τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι και ο μοναδικός. Ο Γιάκομπ είναι σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά ακόμα δεν έχει πάρει απόφαση.

Ο Πρσιτς που απασχόλησε πολύ τους πειραιώτες πριν από ενάμιση μήνα δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με ομάδα. Υπήρξαν κάποια «σενάρια» που έκαναν λόγο για επιστροφή του παίκτη στην Ρεν αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το βάρος των προσπαθειών του στην απόκτηση μέσου και οι επόμενες μέρες θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ