ΑΕΚ : Οι νέοι είναι… ωραίοι!

ΑΕΚ : Οι νέοι είναι… ωραίοι!

Πολύ θετικές εντυπώσεις από Μπογέ, Αλεφ και Οικονόμου –Ενθαρρυντικά δείγματα και από Πόνσε.

Από τις έξι μεταγραφές που έχει κάνει (μέχρι στιγμής) η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, οι τέσσερις πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στην χθεσινή πρόβα τζενεράλε με την Γαλατασαράι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μια πρόβα που χρησίμευσε πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει του πρώτου ματς (8 Αυγούστου) για τα προκριματικά του Champions League, πιθανότατα με την Σέλτικ.

Ο Μάριος Οικονόμου ήταν βασικός στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο 64’ μπήκαν Λούκας Μπογέ και Εζεκίελ Πόνσε και στο 70’ ο Αλεφ.

Ο διεθνής Ελληνας στόπερ απέναντι στο θηρίο Γκομίς (απίστευτη σωματοδομή) έκανε εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά, δεδομένων των συνθηκών φιλικού αγώνα. Με δύναμη στις φάσεις και με καίριες επεμβάσεις, έδειχνε σε καλό επίπεδο δεσίματος με τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Κάτι που περίμενε πως και πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να δει, μετά τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι.

Αυτός που… ξεσήκωσε τον κόσμο ήταν ο Λούκας Μπογέ. Μετά το 20λεπτο στο Περιστέρι, έπαιξε μισή ώρα χθες στο ΟΑΚΑ στα άκρα της επίθεσης (αριστέρα). Πάταγε με περισσότερη σιγουριά, ενώ η επαφή του με την μπάλα δείχνει σπάνια χαρίσματα τεχνικής. Εχει εξαιρετική ντρίπλα και έδειξε να έχει και καλή συνεργασία με το μπακ (Χουλτ), καθώς του έδινε χώρο και ο Αργεντίνος συνέκλινε αρκετά για να δημιουργήσει ρήγματα.

Αυτός που έπαιξε λιγότερο, αλλά μπήκε φουριόζος για να… δείξει ήταν ο Αλεφ. Ζήτησε αμέσως μπάλα για να την μοιράσει και να δώσει μέτρα στην ΑΕΚ προς την επίθεση, γέμισε με το ύψος του και την πληθωρικότητα του τον άξονα και έψαχνε συνεχώς είτε για την εύκολη πάσα, είτε για να βγάλει την ΑΕΚ αμέσως μπροστά.

Αυτός που δείχνει ότι θέλει περισσότερο χρόνο, είναι ο Εζεκίελ Πόνσε. Αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, έδειχνε νευρικός στις επαφές του με την μπάλα, αλλά δείχνει ότι γνωρίζει την θέση και τι κινήσεις πρέπει να κάνει. Ο Αργεντίνος φορ έχει ποιότητα, αλλά χρειάζεται χρόνο (σε προπονήσεις και ματς) για να… λυθεί και να φτάσει στο επίπεδο της υπόλοιπης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ