Καταθέτει φάκελο στην ΕΕΑ ο Άρης

Καταθέτει φάκελο στην ΕΕΑ ο Άρης

Οι ιθύνοντες της κίτρινης ΠΑΕ θα στείλουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (06/08) τα απαραίτητα έγγραφα για να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο φάκελος του Άρη για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague της σεζόν 2018-19 είναι έτοιμος για κατάθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που θα συμβεί την ερχόμενη Παρασκευή ή Δευτέρα (03/08 ή 06/08). Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, περιλαμβάνονται σε αυτόν όλα τα έγγραφα που έχουν ζητηθεί, όπως προϋπολογισμοί, μια εγγυητική επιστολή και άλλα επιπλέον, που αποδεικνύουν την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ.

Στο κομμάτι της αδειοδότησης, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει αυτή την Παρασκευή για να βγάλει τις αποφάσεις της. Ο Άρης έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, πλην των προβλεπόμενων μελλοντικών εσόδων, αφού δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για τηλεοπτικό συμβόλαιο. Έτσι, τυπικά και μόνο δεν θα πάρει άδεια, όμως δεν θα έχει ουσιαστικές κυρώσεις ή περιορισμούς, καθώς για το ζήτημα θα του επιβληθεί μόνο πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ