«Σε συζητήσεις με την Γκέτενμποργκ ο Αϊντάρεβιτς»

«Σε συζητήσεις με την Γκέτενμποργκ ο Αϊντάρεβιτς»

Ο Άστιρ Αϊντάρεβιτς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και η σουηδική Γκέτενμποργκ φέρεται να είναι ο επικρατέστερος προορισμός του.

Η Γκέτενμποργκ ενδιαφέρεται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Άστριτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (30/07), δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη εν όψει της νέας σεζόν.

Η ΑΕΚ αναζητά τρόπο για να αποχωρήσει ο Σουηδός μέσος και σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της πατρίδας του, FootballDirect, η Γκέτενμποργκ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο του 28χρονου με την Ένωση λήγει το καλοκαίρι του 2019 και του αποφέρει 200.000 ευρώ σε ετήσια βάση. Η σουηδική ομάδα θεωρεί την περίπτωσή του ιδανική για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της. Στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι ο Αϊντάρεβιτς ξεκίνησε δυναμικά στην Ελλάδα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με συνέπεια να τεθεί στο περιθώριο.

Ο Αϊντάρεβιτς έφτασε την ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017, κατόπιν εισήγησης του πρώην τεχνικού διευθυντή της, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, καταγράφοντας 50 εμφανίσεις και 3 γκολ με τη φανέλα της. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρίνια, πριν ενταχθεί στα αντίστοιχα των Φάλκενμπεργκς και Λίβερπουλ. Από τους «κόκκινους» δόθηκε δανεικός στη Λέστερ και τη Χέρεφορντ, ενώ εν συνεχεία πέρασε από την Έρεμπρο, τη Νόρκεπινγκ, τη Σταντάρ Λιέγης, την Τσάρλτον και τη Χέλσινγκμποργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ