Τέλος το θέμα Εσιέν, τον εξόφλησε ο Παναθηναϊκός

Τέλος το θέμα Εσιέν, τον εξόφλησε ο Παναθηναϊκός

Λήξαν θεωρείται πλέον ένα ζήτημα που είχε ταλαιπωρήσει τον Παναθηναϊκό, αφού ο Μάικλ Εσιέν εξοφλήθηκε από τους πράσινους.

Οριστικό τέλος στον… βραχνά που λεγόταν Μάικλ Εσιέν μπήκε για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έδωσαν και τη δόση του Ιουλίου στον Γκανέζο πρώην ποδοσφαιριστή τους, ο οποίος τους στοίχισε… ένα καράβι χρήματα και δεν βοήθησε στο παραμικρό και το θέμα του περνάει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ένα θέμα που στοίχισε αρκετά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κινδύνευσε και με αφαιρέσεις βαθμών, μέχρι και με… υποβιβασμό από τον Εσιέν, ο οποίος τελικά πήρε όσα χρήματα διεκδικούσε από το ξεκίνημα της διαφωνίας με τους «πράσινους». Ο Παναθηναϊκός εξόφλησε και τη δόση του Ιουλίου, που είχε απομείνει, με αποτέλεσμα το θέμα να θεωρείται λήξαν οριστικά.

Σήμερα εκδικάστηκε και η υπόθεση του Σεμπάστιαν Λέτο, για τον οποίο οι «πράσινοι» πήραν διορία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να μιλήσουν με τον ποδοσφαιριστή και να προσπαθήσουν να έρθουν σε διακανονισμό, ώστε να μην έχουν κυρώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ