Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Γαλατασαράι (vid)

Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Γαλατασαράι (vid)

H ΠΑΕ ΑΕΚ κοινοποίησε βίντεο με στιγμές που κατέγραψε η παρακάμερα στη φιλική νίκη επί της Γαλατασαράι με 3-2

Βίντεο με στιγμιότυπα που κατέγραψε η παρακάμερα στη νίκη της ΑΕΚ επί της Τουρκικής Γαλατασαράι, κοινοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Το βίντεο μάλιστα συνόδευε και ένα κείμενο που έγραφε:

«Ως πρωταθλήτρια επέστρεψε η ΑΕΚ στον τόπο του περσινού θριάμβου της, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, για πρώτη φορά εφέτος μπροστά στο κοινό της από την έναρξη της προετοιμασίας. Ως πρωταθλήτρια την υποδέχθηκε το κοινό της και ως πρωταθλήτρια την απόλαυσε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ απέναντι στη Γαλατασαράι.

Η νίκη με 3-2 σε ένα φιλικό ματς έστω και κόντρα σε έναν υψηλής δυναμικότητας αντίπαλο ήταν το λιγότερο σε σχέση με την εικόνα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, το κλίμα πραγματικής ομάδας που απέπνεαν οι ποδοσφαιριστές του και το ωραίο θέαμα από παλιούς και νέους παίκτες σε μια χρονική στιγμή που εκ των πραγμάτων η πρωταθλήτρια Ελλάδας δεν θα γινόταν να έχει φτάσει στο υψηλότερο δυνατό σημείο απόδοσης.

Η κάμερα του AEK TV ακολούθησε την ομάδα μας από την ώρα που έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο και σας παρουσιάζει το πρώτο όμορφο αγωνιστικό βράδυ της εφετινής σεζόν στο ΟΑΚΑ. Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε! Για ακόμα ψηλότερα!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ