Μαρτίνς : «Είχαμε ανάγκη ένα τέτοιο παιχνίδι»

Μαρτίνς : «Είχαμε ανάγκη ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στα οφέλη που αποκόμισε ο Ολυμπιακός από τον αγώνα με τη Λεγκανιές και μίλησε και για τη Λουκέρνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ικανοποιημένος κυρίως από την ποιότητα του ανταγωνισμού που είχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Λεγκανιές και η οποία έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το βαθμό ετοιμότητας που πρέπει να έχει αυτή την εποχή.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ χρήσιμο. Θέλαμε να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα έμπειρη και πολύ καλά οργανωμένη που έτρεχε συνεχώς. Το είχαμε ανάγκη ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί μέχρι σήμερα δεν είχαμε παίξει πολύ με τακτική. Εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Δεν βγάλαμε στο γήπεδο όσα θέλουμε να κάνουμε, αλλά ήταν ένα ακόμα βήμα για εμάς», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώτο αγώνα με τη Λουκέρνη για το Europa League:

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ κάλους παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Ελβετίας και στις 9 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στις δύο τελευταίες προσθήκες των Μεριά και Τοροσίδη: «Είναι δυο πολύ καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν. Ο Τοροσίδης ξέρει την ομάδα, είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας είναι έμπειρος και θα βοηθήσει την ομάδα πολύ. Ο Μεριά είναι ένας πολύ κάλος ποδοσφαιριστής και πιστεύω θα βοηθήσει και αυτός πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ