ΠΑΟΚ: Εκτός ο Σάστρε, ειδική άδεια στον Κόλεϊ

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Σάστρε, ειδική άδεια στον Κόλεϊ

Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ καθώς ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα και φαρυγγίτιδα

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να μπει στη «μάχη» των play offs.

Aναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

«Η προπόνηση της Τετάρτης (26.03) ήταν αφιερωμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι της στην τακτική, ενώ στο ξεκίνημα οι παίκτες έκαναν προθέρμανση, δούλεψαν στο passing game κι έπαιξαν παιχνίδι κατοχής.

Διαβάστε επίσης: Καντσελιέρι: «Να είμαστε ο εαυτός μας – Θα είναι γεμάτο το γήπεδο με τη Σολέ»

Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός προπόνησης καθώς ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα και φαρυγγίτιδα, όπως κι ο Ομάρ Κόλεϊ που εξασφάλισε ειδική άδεια, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Ο Γιόνι Ότο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Ντέγιαν Λόβρεν.

Την Πέμπτη (27.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ