Ολυμπιακός : Επαφές με Λα Κορούνια για Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός : Επαφές με Λα Κορούνια για Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός έχει στραφεί στην περίπτωση του Γκιγιέρμε για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λα Κορούνια για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου και μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Γουίλιαν Αράο και τη Φλαμένγκ έχει στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι είναι ο Γκιγιέρμε της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και βρίσκονται ήδη σε επαφές με την ομάδα της Γαλικίας για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κόφτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του 27χρονου χαφ, ο οποίος είναι πιθανό μάλιστα να είναι διαθέσιμος ακόμα και για τη ρεβάνς με τη Λουκέρνη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκιγιέρμε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Λα Κορούνια, όμως δύσκολα θα συνεχίσει στην ισπανική ομάδα, ενώ βρίσκεται εκεί από το 2016. Συνολικά ο Βραζιλιάνος μέσος είχε γεμάτες σεζόν στη Γαλικία, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 33 ματς εκ των οποίων τα 31 για το πρωτάθλημα.

Πέρα από τη Λα Κορούνια, ο Γκιγιέρμε έχει παίξει τη περίοδο 2012-14 στην Κορίνθιανς όπου είχε και συμπαίκτη τον πρώην ερυθρόλευκο Ντιόγκο, ενώ τη διετία 2014-16 ήταν ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε.

https://www.youtube.com/watch?v=tTfn3FV8zuw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ