ΑΕΚ : Φεύγει ο Αϊντάρεβιτς, φουλάρει για μέσο

ΑΕΚ : Φεύγει ο Αϊντάρεβιτς, φουλάρει για μέσο

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Γκέτεμποργκ και η ΑΕΚ προχωράει για την απόκτηση μέσου.

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Γκέτεμποργκ. Ο Κοσοβάρος κεντρικός μέσος έχει πολύ καλή πρόταση από την σουηδική ομάδα για διετές συμβόλαιο κι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο χαφ της Ένωσης δεν υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς πλέον από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος δεν τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και είναι απλά θέμα χρόνου η αποχώρηση του. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα κινηθεί στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Κοσοβάρου και ο Έλληνας τεχνικός των κιτρινόμαυρων θέλει ο παίκτης που θα αποκτήσει να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και σαν κόφτης.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, παρά το γεγονός πως ακολουθούν τα παιχνίδια με τη Σέλτικ και η Ένωση τονίζει πως μοναδικός στόχος είναι τα παιχνίδια με τους σκωτσέζους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και η πρόκριση στα play off.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ