Διάψευση Ολυμπιακού για τα σενάρια περί Μπεσίκτας και Ανσαριφάρντ

Διάψευση Ολυμπιακού για τα σενάρια περί Μπεσίκτας και Ανσαριφάρντ

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τις φήμες για την παραχώρηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην Μπεσίκτας, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία κουβέντα για το θέμα με την τούρκικη ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες για πρόταση της Μπεσίκτας στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Ιρανός επιθετικός που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την εθνική του ομάδα, φερόταν να έχει συμφωνήσει με την Μπεσίκτας, ενώ και ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση των Τούρκων.

Οι ερυθρόλευκοι όμως πήραν θέση για τα σενάρια περί πρότασης της Μπεσίκτας για τον Καρίμ,  διαψεύδοντας πως έχουν κάποια προσφορά από την τούρκικη ομάδα. Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση των ερυθρόλευκων:

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση από την Μπεσίκτας για τον Ανσαριφάρντ και καμία κουβέντα για αυτό το θέμα με την τουρκική ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Καρίμ έπαιξε μόλις πέντε λεπτά στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τη Λεγκανές (0-0) και βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που υπολογίζεται για βασικός ενόψει των αναμετρήσεων με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ