Επικές ατάκες Κρέσπο με ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram

Επικές ατάκες Κρέσπο με ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram

Ξεκαρδιστικός διάλογος, πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον «παραπονεμένο» Άνχελ Κρέσπο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πανηγυρικές στιγμές βιώνουν στον ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας χθες (1/8) με 3-0 στην Ελβετία. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ανχελ Κρέσπο είχε μια επική στιχομυθία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram!

Χαριτολογώντας υποστήριξε στον προσωπικό του λογαριασμό ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ανεβάζουν φωτογραφίες του στην επίσημη σελίδα της ομάδας.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου πήραν… θέση στο γεγονός με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας ξεκαρδιστικός διάλογος που έχει ως εξής: «Η μητέρα σου πίσω στην Ισπανία θα πρέπει να είναι περήφανη για σένα. Είσαι αρχηγός και στο Instagram. Σταμάτα τα παραπονιέσαι», με τον Κρέσπο να σχολιάζει: «Ναι, η μητέρα μου με ρώτησε αν όμως παίζω στον ΠΑΟΚ. Νόμιζε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα 5Χ5, αφού μόνο πέντε άτομα εμφανίζονται παντού. Απίστευτο, μάλλον θα δίνουν καλή… προμήθεια», με τον Δικέφαλο να απαντά: «Πες της ότι είμαστε ομάδα 5Χ5. Δεν χρειάζεται να ξέρει όλη την αλήθεια».

Από τη στιχομυθία δεν έλειψε και μια ανάρτηση προς τη μητέρα του Ισπανού, το οποίο αναφέρει: «Αγαπητή κυρία Κρέσπο. Ο Ανχέλ είναι μαζί μας και παίζει για τον ΠΑΟΚ. Χθες μάλιστα έπαιξε και αριστερό μπακ και ήταν για ακόμα μια φορά η «εγγύηση» και ο αρχηγός μας. Μην ανησυχείτε, να είστε περήφανη για αυτόν».\

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ