Λάρισα – Απόλλωνας Σμύρνης: Η κριτική των παικτών της Λάρισας

Λάρισα – Απόλλωνας Σμύρνης: Η κριτική των παικτών της Λάρισας

Η Λάρισα πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και είναι λογικό οι δημιουργός (Περόνε) και ο σκόρερ του γκολ (Ντέλετιτς) να ξεχωρίζουν από τους γηπεδούχους. Δεν ήταν όπως οι μόνοι.

Μπόζοβιτς: Από τις ευκαιρίες του Απόλλωνα, μόνο μια πήγε προς την εστία του. Νίκησε τον Καστιγιέχος στο τετ α τετ κι έτσι έβγαλε το μεροκάματο.

Ρέντζας: Τον ζόρισε αρκετά ο Αλμπάνης στα καλά διαστήματα των φιλοξενούμενων, δίχως όμως να γίνει η ζημιά.

Γκόλιας: Σοβαρό πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια, την πούλησε κάμποσες φορές στους αντιπάλους του. Φάνηκε να τα χάνει εύκολα μόλις το παιχνίδι μεταφερόταν στην περιοχή του.

Ζίζιτς: Έπαιξε σαφώς πιο επιθετική άμυνα από τον παρτενέρ του, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η ΑΕΛ δεν έφαγε φάσεις.

Γουάλας: Απειλήθηκε από τον Μάατσι μονάχα στη φάση του 44’, εκεί όπου Καστιγιέχος και Ανιέτε απέτυχαν διαδοχικά να σκοράρουν. Κράτησε τη θέση του σε ολόκληρο το ματς, αποφεύγοντας το δεύτερο μισό του γηπέδου.

Λαγός: Είχε αρκετό πάθος στο παιχνίδι του και βοήθησε αρκετά στο να μην κινδυνέψει από τον άξονα η ομάδα του. Και πάθος και νεύρα…

Αγκάνοβιτς:  Από τα πόδια του πέρασαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις της ΑΕΛ στο ξεκίνημά τους, δίχως αυτό να μειώνει τη συνεισφορά του στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ντέλετιτς: Τίποτα το ιδιαίτερο σε ολόκληρο το ματς, έχοντας μάλιστα χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Όταν όμως το γκολ σου είναι εκείνο που δίνει μια τέτοια νίκη, μοιραία συγκαταλέγεσαι στους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Λεοζίνιο: Αν η ΑΕΛ δεν έπαιρνε το τρίποντο, ο Βραζιλιάνος θα ήταν ο Νο.1 στη λίστα των «μοιραίων». Σπατάλησε δυο σπουδαίες ευκαιρίες σε διάστημα λίγων λεπτών, δείχνοντας μεγάλη επιπολαιότητα στα τελειώματά του.

Κρίζμαν: Βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι δίνοντας νέες κατοχές στην ομάδα του, παρότι η δουλειά του είναι σαφώς πιο επιθετικογενής. Κατά τ’ άλλα, λίγα πράγματα.

Ναζλίδης: Οι δυο μεγαλύτερες φάσεις της ΑΕΛ ξεκίνησαν από τα πόδια του. Η μια χάθηκε από τον Λεοζίνιο, η άλλη έφτασε μέσω Περόνε στον Ντέλετιτς για να γίνει γκολ. Εξαιρετικός σε ρόλο επιτελικού.

Περόνε: Με τη Λιβαδειά είχε κάνει τη σέντρα για το μπάζερ μπίτερ του Ναζλίδη, σήμερα ήταν ξανά η δική του ασίστ που έδωσε τη νίκη στους «βυσσινί». Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων με μια ενέργεια και μόνο.

Μασούρας: Μικρή συμμετοχή, τίποτα αξιόλογο.

Μπάλλας: Πρόλαβε να παίξει οκτώ λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ