Κουέστα : «Να ζήσω την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης»

Κουέστα : «Να ζήσω την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο νέος τερματοφύλακας των κίτρινων εμφανίστηκε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Για την καινούρια του ομάδα και τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Χουλιάν Κουέστα, που έδειξε εντυπωσιασμένος με τον κόσμο του Άρη.

Για το λόγο που επέλεξε την ομάδα: «Ξέρω ότι ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Είχα κι άλλες προτάσεις πριν έρθω εδώ και δεν είχα καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Για τις προπονήσεις: «Δουλεύουμε πολύ καλά με τον Αντώνη (σ.σ. Λυκούρη). Ήταν μία καλή αρχή, ένα καλό ματς, κερδίσαμε, έπιασα και το πέναλτι».

Για τους νέους συμπαίκτες του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου. Είμαστε μία ομάδα πολύ δεμένη και είμαι χαρούμενος, για τη συνοχή που έχουμε σαν ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση κάτω από τα δοκάρια: «Είμαστε τρεις παίκτες για μία θέση. Υπάρχει ανταγωνισμός. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Θα κριθούμε όλοι από τον προπονητή».

Για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο χτεσινό τραπέζι της ομάδας: «Χθες ήμασταν όλοι μαζί. Μου άρεσαν και τα οπαδικά συνθήματα, θα συνεχίσουμε έτσι. Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης. Να δω το γήπεδο γεμάτο και να τραγουδάνε, όπως εμείς στο τραπέζι».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ήρθα. Γνώριζα τον σύλλογο και την ιστορία του και δεν είχα καμία αμφιβολία, ώστε να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ