Παναθηναϊκός : O Παϊρότζ ετοιμάζει τον φάκελο για την ΕΕΑ

Παναθηναϊκός : O Παϊρότζ ετοιμάζει τον φάκελο για την ΕΕΑ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ζήτησε από τους συνεργάτες του να ξεκινήσει σταδιακά η συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων, για να είναι έτοιμος προς κατάθεση ο φάκελος που θα υποβάλλει η Pan Asia στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εφόσον ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Παρ’ ότι είναι άγνωστη ακόμη η ημερομηνία επιστροφής του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ταϊλανδός κάνει κινήσεις που δείχνουν ότι είναι ενεργός στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο 63χρονος επιχειρηματίας επικοινώνησε με τους εν Ελλάδι συνεργάτες του και ζήτησε (μέσω δικηγόρων) να ξεκινήσει σταδιακά η συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων, προκειμένου να είναι έτοιμος προς κατάθεση ο φάκελος που θα υποβάλλει η Pan Asia στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εφόσον ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Πρόθεση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι να έχουν τα πάντα έτοιμα οι συνεργάτες του και αν φτάσει το deal στο τέλος του, θα χρειαστούν επιπλέον 20-25 επιπλέον για να δοθεί το τυπικό «ok» από την ΕΕΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ