Ντάρμπισιρ : Δημοπρατεί φανέλα του για τους πυρόπληκτους των πυρκαγιών

Ντάρμπισιρ : Δημοπρατεί φανέλα του για τους πυρόπληκτους των πυρκαγιών

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ αποφάσισε να δημοπρατήσει μια εμφάνιση του από τα χρόνια που αγωνιζόταν στους ερυθρόλευκους και να δώσει τα έσοδα στους πληγέντες των πυρκαγιών.

Σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Ομόνοιας Ματ Ντάρμπισιρ. Ο Άγγλος επιθετικός αποφάσισε να βοηθήσει κι εκείνος τους κατοίκους στο Μάτι και την Ανατολική Αττική που έχουν πληγεί από τη φονική πυρκαγιά,  η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 90 ανθρώπους.

Ο πρώην ερυθρόλευκος στράικερ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram γνωστοποίησε πως  δημοπρατεί μια εμφάνιση του από τα χρόνια που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και αναφέρει πως όλα τα έσοδα θα σταλούν στους πυρόπληκτους. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ντάρμπισιρ τονίζει ότι πως αυτός που θα κάνει τη μεγαλύτερη πρόταση για τη φανέλα θα την πάρει, ενώ ο νικητής του «διαγωνισμού» θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

«Δημοπρατώ μία από τις φανέλες μου από τον Ολυμπιακό. Για να βοηθήσω τους Έλληνες , μετά από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα. Αυτός με την υψηλότερη προσφορά θα κερδίσει. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντάρμπισιρ στο μήνυμα του.

Δείτε τις αναρτήσεις του Άγγλου επιθετικού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ