Αποφασίζουν για ακραίο επιθετικό στον Άρη

Αποφασίζουν για ακραίο επιθετικό στον Άρη

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναζητούν έναν ακόμη εξτρέμ για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μια από τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Άρη είναι η απόκτηση ενός πλάγιου επιθετικού, που θα δώσει περισσότερες επιλογές για τα άκρα στον Πάκο Ερέρα. Η πρώτη φετινή προσθήκη των κίτρινων ήταν ο Νικολά Ντιγκινί, όχι μόνο επειδή είχε πολλές προτάσεις και έπρεπε να κινηθούν γρήγορα, αλλά και βάση του σχεδιασμού. Άλλωστε, εκτός από τον Γάλλο, που προορίζεται για τη δεξιά πλευρά, υπάρχει ο Ματέο Γκαρσία, που αγωνίζεται αριστερά, και από εκεί και πέρα διαθέσιμος αντικαταστάτης είναι μόνο ο Λούκα Μιλούνοβιτς.

Με δεδομένο ότι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Κενάν Μπαργκάν, αφήνουν κενό στις θέσεις των εξτρέμ, οι άνθρωποι της ομάδας ήδη τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό.

Αυτό ήταν ένα από τα αντικείμενα συζήτησης μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και του Πάκο Ερέρα, μόλις ο πρώτος έφτασε στην Ολλανδία. Ο πρόεδρος του Άρη είχε σχετική συνομιλία και με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ενώ συζήτησε και με τον στενό συνεργάτη του Ερέρα, Τέλμο Ντε Αντρές, για την πορεία των προπονήσεων και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών για το σημερινό (03/08) φιλικό με τη Ντεν Χάαγκ (8 μ. μ. ώρα Ελλάδας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ