Συνέντευξη Τύπου του Σάββα Κωφίδη

Συνέντευξη Τύπου του Σάββα Κωφίδη

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Άρη θα ανοίξει τα χαρτιά του την ερχόμενη Τρίτη (07/08) στις 12 μ. μ. στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για την ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Άρη θα μιλήσει ο Σάββας Κωφίδης σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (07/08) στις 12 μ. μ. στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως ανακοίνωσε ο Α.Σ. Άρης. Ακόμη, ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε πως στις ακαδημίες συνεχίζουν οι Δημήτρης Καραμανλής και Παναγιώτης Αλεξιάδης, ως έφορος και γενικός αρχηγός αντίστοιχα, και ότι οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ μετά από συνεδριάσεις με το αθλητικό τμήμα ακαδημιών ποδοσφαίρου αποφάσισε και ανακοινώνει τα κάτωθι :

Ο κύριος Δημήτρης Καραμανλής συνεχίζει έφορος του τμήματος.

Ο κύριος Παναγιώτης Αλεξιάδης παραμένει γενικός αρχηγός των ακαδημιών.

Ο κύριος Σάββας Κωφίδης αναλαμβάνει ως τεχνικός διευθυντής .

Την ερχόμενη Τρίτη 07/08/2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα τύπου του ”ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ” θα λάβει χώρα η συνέντευξη τύπου του τεχνικού διευθυντή κύριου Σάββα Κωφίδη.

Εκκίνησαν οι εγγραφές των ακαδημιών ποδοσφαίρου (παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο 6944778058 – κύριος Παναγιώτης Αλεξιάδης -και στην γραμματεία του Α.Σ. ΑΡΗ. 2310 305 402).

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται ”καλή συνέχεια” στο τμήμα ακαδημιών ποδοσφαίρου και καλή αγωνιστική χρονιά!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ