Ακπόμ : «Ήρθα στον ΠΑΟΚ λόγω των οπαδών του!»

Ακπόμ : «Ήρθα στον ΠΑΟΚ λόγω των οπαδών του!»

Ο Τσούμπα Ακπόμ έκανε στο «PAOK TV» τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Τσούμπα Ακπόμ μίλησε στο «PAOK TV» για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στα συναισθήματα για τη μεταγραφή του, τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει τον Δικέφαλο, τους στόχους και τα όνειρά του, τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας.

Αρχικά τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ ενέργεια στους φιλάθλους και όλο το σύλλογο κι ένα καλό πλάνο για τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Έχω κάνει έρευνα για την ομάδα. Έπαιξα πέρυσι με τον Χαρίση και τον Κίτσιου στο Βέλγιο, είναι καλοί φίλοι μου και μου είπαν πολλά καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Μίλησα επίσης με τον Λούκας που έπαιξε εδώ και μου είπε πόσο αγάπησε την ομάδα και πως αν έρθω εδώ δεν θα θέλω να φύγω. Άκουσα μόνο θετικά πράγματα για τον ΠΑΟΚ».

Για τις προτάσεις που είχε και από αλλού είπε: «Είχα πολλές επιλογές από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και άλλες χώρες, αλλά νομίζω ότι επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω των οπαδών του. Είδα κατά την διάρκεια της ερευνάς μου ότι είναι πραγματικά φανατικοί. Η ομάδα δεν είναι απλά το ποδόσφαιρο γι’ αυτούς, είναι όλη τους η ζωή. Είναι παθιασμένοι, όπως είμαι κι εγώ».

Για τον εαυτό του τόνισε: «Είμαι ανταγωνιστικός, παθιασμένος και θέλω να κερδίζω τα πάντα. Νομίζω ότι εγώ και οι οπαδοί έχουμε ήδη συνδεθεί. Οι στόχοι μου είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γίνεται, με την ομάδα στην Ευρώπη, να κερδίσουμε τρόπαια, να σκοράρω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να γίνεται πιο δυνατή. Τα επόμενα χρόνια μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα πετυχημένοι και είμαι έτοιμος».

Για τον βαθμό της ετοιμότητάς του είπε: «Είμαι έτοιμος να μπω άμεσα με την ομάδα. Συνάντησα ήδη τους συμπαίκτες μου, τον Πρόεδρο, συστήθηκα με τον προπονητή και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω να προπονούμαι και να παίξω αγώνες. Θέλω να συμβάλλω άμεσα στην ομάδα. Το μήνυμα μου προς τους οπαδούς είναι ότι είμαι έτοιμος να δώσω το 110%, είμαι έτοιμος να πολεμήσω, να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ακόμα πιο πετυχημένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ