Πούγγουρας 2021 στον Παναθηναϊκό

Πούγγουρας 2021 στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και δήλωσε έτοιμος «να δείξω τι αξίζω»!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Αχιλλέας Πούγγουρας, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα to10.gr. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε, παρουσία του Νίκου Νταμπίζα, το 3ετές συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τους Πράσινους και το Τριφύλλι ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτησή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικέ εξετάσεις και στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, εξέφρασε τη χαρά του για το αίσιο τέλος της υπόθεσης, αλλά και την αποφασιστικότητά του να αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

«Ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις του και υπέγραψε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών.

Ο Πούγγουρας γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1995 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα της Λάρισας στον Προμηθέα ενώ το 2012 εντάχθηκε στην ομάδα κάτω των 17 ετών του ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το ντεμπούτο του στη Super League και παρέμεινε έως και τη σεζόν 2017-18. Η θέση του είναι κεντρικός αμυντικός αλλά έχει αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας.

«Παρότι είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα ήταν τόσο θερμή η υποδοχή μου από την ομάδα και το προπονητικό τιμ που ήδη αισθάνομαι ότι βρίσκομαι καιρό στον Παναθηναϊκό. Με χαροποιεί ιδιαίτερα ο ερχομός μου στον Παναθηναϊκό. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω», δήλωσε ο Αχιλλέας Πούγγουρας λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Καλωσορίζουμε τον Αχιλλέα στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ