Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύρραξη στο Ντεν Χάαγκ-Άρης (pics)

Τα σκληρά μαρκαρίσματα του Ίμερς στο φιλικό του Άρη με τη Ντεν Χάαγκ οδήγησαν σε γενική σύρραξη με τον διαιτητή να στέλνει προσωρινά τις ομάδες στα αποδυτήρια

Σύρραξη στο Ντεν Χάαγκ-Άρης (pics) | to10.gr

Στο φιλικό του Άρη με την Ολλανδική Ντεν Χάαγκ έγινε χαμός, με τα αίματα να ανάβουν και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια. Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ένα σκληρό φάουλ του Λεξ Ίμερς στον Γιώργο Βαλεριάνο έφερε την αντίδραση των παιχτών του Άρη, καθώς νωρίτερα πάλι ο Ίμερς είχε κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στο Θωμά Ναζλίδη. Με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να πηγαίνουν να διαμαρτυρηθούν, αντέδρασε και ο Ολλανδός παίχτης της Ντεν Χάαγκ και τότε το πράγμα ξέφυγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι με τον διαιτητή να αναγκάζεται να στείλει τον Άρη και τη Ντεν Χάαγκ στα αποδυτήρια, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση. Περίπου πέντε λεπτά μετά οι ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή να διαμηνύει στους προπονητές ότι δεν θα ανεχτεί άλλο τέτοιο περιστατικό.