Δεν τελειώνει σήμερα του Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ

Δεν τελειώνει σήμερα του Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι από το πρωί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αλλά η απόκτησή του θα ολοκληρωθεί αύριο (4/8)

Ο Γιώργος Σαββίδης, όπως αποκάλυψε χθες (2/8) από νωρίς ότι ετοιμάζεται να σκάσει κι άλλη μεταγραφική βόμβα στον ΠΑΟΚ (αναφέρονταν στον Πόντους Βέρνμπλουμ), έτσι αποκάλυψε και σήμερα (3/8) μέσω του Instagram ότι ο Σουηδός χαφ βρίσκεται από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως και να έχει η ουσία είναι ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται στην τελική ευθεία ακόμη μίας σπουδαίας μεταγραφής, καθώς ο Βέρνμπλουμ θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα και δύναμη στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Σουηδός χαφ θα πάει περίπου 6 εκ. ευρώ για τρία χρόνια (στα χρήματα αυτά είναι μέσα και τα μπόνους και τα πριμ επίτευξης στόχων) και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της συμφωνίας.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήρθε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του, τη Νίνα, αλλά και έναν από τους μάνατζέρ του. Ο Σουηδός και η γυναικά του μένουν σε πρώτη φάση στο «Μακεδονία Παλλάς», αλλά πήραν μια πρώτη γεύση από την πόλη όπου θα ζήσουν τα επόμενα τρία χρόνια…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν συζητήσεις και λεπτομέρειες που δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν σήμερα (3/8) οπότε η ανακοίνωση του Βέρνμπλουμ πάει γι’ αύριο (4/8).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ