Έτοιμος για ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος, δεν είναι αρνητικός ο Δώνης

Έτοιμος για ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος, δεν είναι αρνητικός ο Δώνης

Αδιέξοδο στις σχέσεις ερασιτέχνη - ΠΑΕ. Ζήτησε τα... κλειδιά της Λεωφόρου ο ερασιτέχνης, έτοιμος για το ΟΑΚΑ πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος. Κανένα πρόβλημα με την έδρα δεν έχει ο Δώνης.

Η διορία για το παραχωρητήριο της Λεωφόρου πέρασε. Νομικά ο Παναθηναϊκός είναι χωρίς… γήπεδο στον φάκελο της αδειοδότησής του εν όψει τoυ επόμενου πρωταθλήματος. Ο ερασιτέχνης, από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει συμφωνία, δεν παραχωρεί το Απόστολος Νικολαΐδης.

Την ίδια ώρα, μέσω νέου εξώδικου, η πλευρά του ερασιτέχνη καταγγέλλει τη σύμβαση που υπάρχει με την προηγούμενη διοίκηση και ζητάει τα… κλειδιά του γηπέδου και των περιβαλλοντικών χώρων. Με λίγα λόγια, η κόντρα ΠΑΕ και ερασιτέχνη έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο, που ο Παναθηναϊκός είναι χωρίς… σπίτι. Χωρίς έδρα! Και στα… δικαστήρια!

«Σας δηλώνουμε πως καταγγέλλουμε το ως άνω από 30/12/2013 ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως καθώς επίσης την από 12.3.2014 πρόσθετη πράξη ιδιωτικού συμφωνητικού και την από 12.4.2018 τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού. Σας καλούμε για τον λόγο αυτόν από της επελεύσεως των έννομων αποτελεσμάτων της καταγγελίας να μας αποδώσατε τη χρήση του γηπέδου του Παναθηναϊκού (Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης) και να μας παραδώσετε τα κλειδιά του κτηρίου και των περιβαλλόντων χώρων. Αλλιώς θα προβούμε σε κάθε ενέργεια προς υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο.

Η κατάσταση πλέον βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Η κόντρα έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και από πλευράς ΠΑΕ είναι έτοιμοι πλέον να προχωρήσουν στη λύση του Ολυμπιακού Σταδίου. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει πει σε συνεργάτες του πως αν δεν υπάρξει σημείο επαφής με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τότε ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί οριστικά στο ΟΑΚΑ και θα αγωνίζεται εκεί στο πρωτάθλημα που έρχεται. Κάτι που μοιάζει πλέον πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Δεν είναι αρνητικός ο Δώνης

Στη σημερινή παρουσίαση του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε φυσικά για το πολύ σημαντικό θέμα, που αφορά άμεσα την ομάδα και κατ’ επέκταση τη δουλειά του. Και τι είπε; Πως δεν τον ενδιαφέρει που θα αγωνίζεται η ομάδα.

Θα ήθελε και ο Δώνης να παίξει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, καθώς είναι μια έδρα με δυναμική, όμως δεν θα τα… βάψει μαύρα αν πάει στο ΟΑΚΑ. «Αν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, το γήπεδο είναι το τελευταίο». Αυτή είναι η άποψη του Δώνη και αυτή θα μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ