Λαμία – Κέρκυρα : «Το πρόβλημα ήταν στο μυαλό μας», δήλωσε ο Τεννές

Λαμία – Κέρκυρα : «Το πρόβλημα ήταν στο μυαλό μας», δήλωσε ο Τεννές

Ο Μπάμπης Τεννές δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία της ομάδας του με την Κέρκυρα (1-1) δεδομένου ότι για ένα ημίχρονο η Λαμία είχε αριθμητική υπεροχή δύο παικτών

«Το πρόβλημα ήταν στο μυαλό μας» είπε ο Μπάμπης Τεννές για την ισοπαλία της Λαμίας κόντρα στην Κέρκυρα (1-1). Ο έμπειρος τεχνικός είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αφού η ομάδα του αγωνιζόταν με 2 παίκτες παραπάνω για ένα ημίχρονο.

Όπως τόνισε, δεν διαχειρίστηκαν σωστά το ματς στο δεύτερο ημίχρονο καθώς οι παίκτες του νόμιζαν ότι το ματς τελείωσε στο 45’.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι δεν διαχειριστήκαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι επειδή έχουμε δύο παίκτες παραπάνω, το γκολ θα έρθει από μόνο του. Οι προσπάθειές μας ήταν έξω από την περιοχή, απέναντι σε μια ομάδα που φυσιολογικά κλείστηκε πίσω. Αισθανόμαστε πίκρα, σαν να το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Ήταν ένα μάθημα για εμάς. Το ξεπερνάμε και συνεχίζουμε. Το πρόβλημα ήταν το μυαλό μας.

Νομίζαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 45′. Πήγαμε στα αποδυτήρια, έχοντας ισοφαρίσει και με τον αντίπαλο να παίζει με εννιά νομίζοντας ότι το ματς έχει τελειώσει. Πάμε να ισοπεδώσουμε με ένα κακό ημίχρονο, όλη την προσπάθεια της ομάδας στη σεζόν. Έχουμε δώσει έντεκα ματς κι έχουμε χάσει τέσσερα. Κι αυτά τα τέσσερα εκτός έδρας (με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο). Έμεινα και είμαι και τώρα ευχαριστημένος με τα παιδιά που χρησιμοποιώ. Είχαμε λάθος σκέψη σήμερα. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά που χρησιμοποιώ. Αυτό που κάνει «μπαμ» είναι ότι στη θέση του γκολ έχουμε πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ