Παναθηναϊκός : Επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός : Επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς ο Κουρμπέλης

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης επιστρέφει σιγά σιγά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής και στο αυριανό φιλικό με την Ομόνοια.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και επιστρέφει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο αρχηγός των πρασίνων συμμετείχε κανονικά στο δίτερμα της ομάδας, αφού στο πρώτος μέρος έπαιξε ως στόπερ στο 3-4-2-1 και στο δεύτερο πέρασε στα χαφ και τον Πούγγουρα να παίρνει τη θέση του στην άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ο Έλληνας μέσος, δεν αισθάνεται καθόλου ενοχλήσεις και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Δώνη στο αυριανό φιλικό του «τριφυλλιού» με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για τη Μεγαλόνησο αύριο και ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές. Μαζί θα είναι και ο Κουρμπέλης ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής από τον Γιώργο Δώνη που θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ