Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών

Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών

Ο Κούτρης εξελίχθηκε σε σωτήρα για τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε πάρει «σβηστά» αλλά η νίκη ήρθε με άγχος. Πολύ καλός και ο Φορτούνης που έχασε πέναλτι, πολύ δουλειά από Μάριν, πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Καρίμ.

Προτό: Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Βέλγος αποδείχθηκε σταθερή αξία. Στο γκολ που δέχθηκε η ευθύνη βρίσκεται στους αμυντικούς του, ενώ λίγο μετά το 1-1 είπε «όχι» σε τετ α τετ με τον Γιακουμάκη.

Ελαμπντελαουί: Δεν ήταν καλός ο Ομάρ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη πάντως είχε δύο-τρεις καλές επελάσεις.

Μποτία: Παρότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν είχε προβλήματα στον χώρο ευθύνης του στη φάση του γκολ του Λεβαδειακού και αυτός δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε.

Σισέ: Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τον Γάλλο στόπερ που μετά την ήρεμη πρώτη ώρα είχε προβληματάκια. Πάντως ήταν από τους πιο σταθερούς στα μετόπισθεν.

Κούτρης: Ο κορυφαίος του αγώνα, ο παίκτης που τελικά έκρινε την αναμέτρηση. Μαζί με τον… Επασί που από σωτήρας έγινε μοιραίος. Ο Έλληνας αριστερός μπακ όμως εκτός από το «χρυσό» γκολ που πέτυχε, κέρδισε το πέναλτι που δεν αξιοποίησε ο Φορτούνης ενώ συνολικά είχε εξαιρετική παρουσία από την πλευρά του με πολύ μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι των πρωταθλητών.

Ταχτσίδης: Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο όχι μόνο ανασταλτικά αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι έχοντας και μια καλή ευκαιρία για γκολ. Στην επανάληψη και ειδικά μετά το 60΄έριξε ρυθμό ενώ στο 77΄βγηκε καθώς ο Ολυμπιακός έψαχνε το δεύτερο γκολ.

Ζιλέ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό και συνολικά στο παιχνίδι έδειξε καλά στοιχεία και «φρεσκάδα». Στην επανάληψη πάντως και αυτός είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.

Φορτούνης: Ήταν εξαιρετικός μέχρι την στιγμή του πέναλτι. Έδωσε την κατάλληλη ασίστ στον Ζιλέ για το 1-0, είχε φάσεις για γκολ, έπαιξε κοντά στον Καρίμ και απείλησε όμως μετά το χαμένο πέναλτι φάνηκε να επηρεάζεται και ψυχολογικά.

Μάριν: Πολύ καλός ο Γερμανός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από την αριστερή πλευρά που έπαιζε ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε. Στην επανάληψη όταν πήγε δεξιά απέδωσε και πάλι σε υψηλά επίπεδα.

Καρσελά: Μια ώρα στο ματς ο Μαροκινός έκανε μια εξαιρετική ενέργεια, αλλά κακή τελική πάσα. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Καρσελά απογοήτευσε.

Ανσαριφάρντ: Είχε πέντε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει. Παρότι κινήθηκε πολύ καλά στους χώρους, είτε βγαίνοντας στα άκρα, είτε σε χώρο για τετ α τετ αστόχησε σε όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Σεμπά: Μπήκε στο 60΄στη θέση του Καρσελά και σίγουρα έδωσε πολλά περισσότερα από ότι ο Μαροκινός.

Μάρτινς: Μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

Τζούρτζεβιτς: Πέρασε στο ματς στη θέση του Φορτούνη για να «γεμίσει» την περιοχή και να παίξει δίπλα στον Καρίμ. Είχε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία πριν το 2-1.

Ο προπονητής: Τάκης Λεμονής

Είδε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά τον Πλατανιά, την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, να βγάζει φάσεις και είναι και πάλι «ζωντανός» επιθετικά. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες όμως και το γεγονός ότι δεν «καθάρισε» όπως όφειλε το παιχνίδι, τον έβαλαν σε μπελάδες. Σωστά έβγαλε τον αρνητικό Καρσελά, σωστά και τον Ταχτσίδη για να ρισκάρει στη συνέχεια ψάχνοντας το 2-1. Η έξοδος του Φορτούνη ήταν ρίσκο, όμως ο Κούτρης πέτυχε το γκολ που έψαχνε ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ