Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με Κάνιας

Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με Κάνιας

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας δεν προπονήθηκε γιατί αισθανόταν ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία

Μετά το ευχάριστο όσο και κουραστικό ταξίδι της επιστροφής του ΠΑΟΚ από την Ελβετία, η σωματική και ψυχολογική ξεκούραση ήταν απαραίτητη. Οι παίκτες είχαν ρεπό χθες (3/8), αλλά σήμερα (4/8) το πρωί επέστρεψαν στις προπονήσεις κι άρχισαν την προετοιμασία για τους αγώνες με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Το πρώτο ματς των δύο ομάδων είναι στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη (8/8) και η ρεβάνς στη Ρωσία την επόμενη Τρίτη (14/8).

Το πρόγραμμα είχε κυκλοφορία της μπάλας, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτική.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Πρόκειται για έναν νέο πονοκέφαλο για τον Λουτσέσκου, ο οποίος περιμένει να δει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Νοκ άουτ για το πρώτο ματς με τη Σπαρτάκ είναι Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος υποβάλλεται σε διπλές καθημερινές θεραπείες κι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να μπορέσει να προλάβει τη ρεβάνς στη Μόσχα.

Αύριο (5/8) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ