Δημάτος: «Προσπερνάς αδιάφορα την αμφισβήτηση και την αμετροέπεια…»

Δημάτος: «Προσπερνάς αδιάφορα την αμφισβήτηση και την αμετροέπεια…»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ επιτέθηκε σε όσους αμφισβητούσαν την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς», σημειώνοντας πως «το μέλλον βασίζεται στους πιο γερούς πυλώνες»!

Τα έργα για στην «Αγιά Σοφιά» συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τους οπαδούς και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να παρακολουθούν με αγωνία και λαχτάρα το όνειρο των κιτρινόμαυρων να γίνεται πράξη. Μάλιστα με αφορμή την πρόοδο των εργασιών, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, αποφάσισε να καταθέσει την άποψή του για τις θετικές εξελίξεις, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ «…προσπερνά αδιάφορα την αμφισβήτηση και κάθε έκφραση αμετροέπειας».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Α. Δημάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Όταν βλέπεις τη συνέπεια στην εκπλήρωση του ονείρου σου, όταν πλέον το μέλλον βασίζεται στους πιο γερούς πυλώνες, όταν πραγματοποιείται αυτό που οι περισσότεροι σου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ, όταν οι στόχοι εκπληρώνονται ο ένας μετά τον άλλον, τότε απλώς προσπερνάς αδιάφορα την αμφισβήτηση και κάθε έκφραση αμετροέπειας…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ