Λεβαδειακός : Η κριτική των παικτών

Λεβαδειακός : Η κριτική των παικτών

Μέχρι το 84΄ο Επασί ήταν ο κορυφαίος του αγώνα κρατώντας τον Λεβαδειακό απέναντι στο «ερυθρόλευκο τσουνάμι». Το λάθος του όμως στο γκολ του Κούτρη τον… μετέτρεψε σε μοιραίο. Πολύ καλός ο σκόρερ των Βοιωτών Γιακουμάκης.

Επασί: Είναι η μοίρα του τερματοφύλακα. Μπορεί να πιάσεις τα… άπιαστα, ένα λάθος όμως θα σε «καταδικάσει». Ο Επασί ήταν απολαυστικός στο Καραισκάκη, σταμάτησε μόνος του όλο τον Ολυμπιακό, κράτησε το ματς μόνο στο 1-0 (αντί για 4-0 μίνιμουμ), έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να ελπίζει όμως μετά το 1-1 ήρθε το μεγάλο του λάθος στο 84΄. Δεν υπολόγισε καλά το δυνατό και με φάλτσα σουτ του Κούτρη και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Λεονάρντο: Πιέστηκε πολύ και ζορίστηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να μπορέσει να βρει λύσεις κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τριποτσέρης: Δύσκολο βράδυ και για τον έμπειρο στόπερ των Βοιωτών που τουλάχιστον στον «αέρα» τα πήγε καλά, αλλά είδε πολλές φορές τους «ερυθρόλευκους» να περνάνε από δίπλα του κάνοντας και το καθαρό πέναλτι στον Κούτρη.

Φαβάρο: Δεν ξέφυγε από την μετριότητα και ο τρίτος κεντρικός αμυντικός του Λεβαδειακού. Δύσκολο βράδυ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Τσαμπούρης: Εφιαλτικό βράδυ για τον έμπειρο μπακ του Λεβαδειακού καθώς από την πλευρά του έπεσε όλο το βάρος της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ζορίστηκε πολύ χωρίς να μπορεί να βρει λύσεις.

Ζαραδούκας: Δύσκολα και για τον Ζαραδούκα που όμως βρήκε λύσεις καθώς από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει παιχνίδι. Βγήκε στο 57΄όταν ο Ανιγκό γύρισε σε τετράδα την άμυνα του.

Μητρόπουλος: Πολλά τρεξίματα και μονομαχίες από τον Έλληνα μέσο που όμως στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν μπόρεσε να βγει νικητής.

Ομπιόρα: Με αρκετά λάθη η παρουσία του κεντρικού μέσου του Λεβαδειακού που φάνηκε κάπως στο διάστημα που η ομάδα του ισορρόπησε, λίγο μετά το χαμένο πέναλτι του Φορτούνη.

Γιουσούφ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαφανισμένος με τον Λεβαδειακό άλλωστε να αμύνεται συνεχώς. Στην επανάληψη και μετά το 60΄πήρε πρωτοβουλίες όταν άρχισε να βρίσκει χώρους ο Λεβαδειακός στην κόντρα.

Μπελγκαζουανί: Από τους παίκτες του Λεβαδειακού που προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και στο πιο δύσκολο πρώτο ημίχρονο.

Γιακουμάκης: Ο σκόρερ των Βοιωτών και ο παίκτης που ξεχώρισε (μαζί με τον Επασί έως ότου κάνει το λάθος) με την συνολική παρουσία του. Παρότι είχε «άχαρο» ρόλο κλεισμένος από τους στόπερ εκτός από το γκολ είχε και άλλες δύο καλές στιγμές, μια από αυτές η μεγάλη ευκαιρία για το 1-2.

Σουμπίνιο: Μπήκε στην επανάληψη όταν ο Ανιγκό άλλαξε το σύστημα, όμως δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει ιδιαίτερα.

Σίλβα: Λίγο μετά το 2-1 μπήκε στο ματς, χωρίς να προλάβει καλά-καλά να ακουμπήσει την μπάλα.

Ο προπονητής: Ζοζέ Ανιγκό

Πήγε και πάλι με το αγαπημένο του 5-4-1, όμως είδε αυτή την φορά πως δεν μπορεί να κρατήσει μακριά τους κινδύνους απο την άμυνα του. Μετά το χαμένο πέναλτι αποφάσισε να το αλλάξει αφήνοντας με τέσσερις την άμυνα του και ελπίζοντας πως ανεβάζοντας την ομάδα του πιο ψηλά θα μπορέσει να φτάσει στο 1-1. Όπως και έγινε απο στημένη φάση σε συνδυασμό βεβαίως με τις συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού. Το πάλεψε όμως το ματς παρά τις δυσκολίες και θα μπορούσε να έχει πάρει σπουδαίο αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ