Ερέρα : «Να προλαβαίνουμε τα λάθη και να βελτιωθούμε»

Ερέρα : «Να προλαβαίνουμε τα λάθη και να βελτιωθούμε»

Τα «θέλω» του παρουσίασε ο Πάκο Ερέρα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Άρη στο φιλικό με τη Βίλεμ.

Στα σημεία που ο Άρης χρειάζεται ακόμη βελτίωση εστίασε ο Πάκο Ερέρα, παρά τη νίκη με 1-0 στο φιλικό με τη Βίλεμ, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα (09/08), που θα είναι το πρώτο για φέτος μπροστά στον κόσμο των κίτρινων.

Η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού:

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά μόνο από αυτό. Δεν παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν συμπαγείς σαν ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα, όμως τα πόδια μας ήταν βαριά από το χθεσινό παιχνίδι, ήταν δύσκολο να παίξουμε όπως θέλουμε. Είχαμε μόνο 12 ώρες στην διάθεσή μας και παρουσιάσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα:

«Το πρώτο πράγμα είναι να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα, να παίζουμε με μια και δυο επαφές και να τρέχουμε, να τρέχουμε, να τρέχουμε, για να βρίσκουμε κενούς χώρους στο ανοιχτό γήπεδο. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι να παίζουμε μπροστά, να μην γυρνάμε πίσω τη μπάλα και ο κάθε παίκτης να κρατάει τη γραμμή του. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αυτό πρέπει να κάνουμε. Το τρίτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι οι πλαγιοκοπήσεις, θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε. Το τέταρτο είναι να κρατάμε τη μπάλα στο κέντρο, να μην κάνουμε αβίαστα λάθη, να ελέγχουμε το παιχνίδι και να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων».

Για το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης:

«Πρέπει να προλαβαίνουμε τα λάθη και να βελτιωθούμε. Ελπίζω όλη η ομάδα να είναι έτοιμη και καλά. Να παίξουμε φανταστικά μπροστά στον κόσμο μας, και για εμάς τους ίδιους και για τους οπαδούς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ