Κωνσταντινίδης : «Χτίζουμε νοοτροπία νικητή»

Κωνσταντινίδης : «Χτίζουμε νοοτροπία νικητή»

Ο 24χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στο φιλικό του Άρη με τη Βίλεμ και στην εικόνα που έχει σχηματίσει για την ομάδα από τη μέχρι τώρα παρουσία του σε αυτή.

Ως βασικός με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στο φιλικό με τη Βίλεμ και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι μίλησε για την εμπειρία του από την προετοιμασία.

Για το απόλυτο των νικών που πέτυχε ο Άρης στα φιλικά:

«Ακόμη και αν δεν ερχόντουσαν αυτές οι νίκες στα φιλικά δεν θα είχε καμία σημασία για μένα. Το σημαντικό είναι ότι δουλέψαμε πολύ καλά όλες αυτές τις μέρες. Και αν σκεφτούμε ότι αυτό ήταν ένα φιλικό ειδικών καταστάσεων, γιατί χτες παίξαμε πολύ αργά το βράδυ και σήμερα μεσημέρι, αν και δεν ήμασταν πολύ καλοί πήραμε τη νίκη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί χτίζουμε νοοτροπία νικητή».

Για την εμφάνισή του στην αρχική ενδεκάδα:

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο πόδι μου, αλλά το έχω ξεπεράσει πλήρως. Μέσα από τα παιχνίδια θα βρω ρυθμό, γιατί δεν είμαι στο 100%, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα».

Για το τι αποκόμισε από την προετοιμασία:

«Αυτό που είδα όταν ήρθα στον Άρη από τις πρώτες κιόλας μέρες είναι ότι πολύ δύσκολα μια ομάδα θα μας κερδίσει. Θα τα δίνουμε όλα και στο τέλος θα έχουμε πετύχει κάτι καλό. Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Ειδικά στην Ελλάδα η άμυνα πρέπει να είναι καλά. Θα βρούμε ακόμα καλύτερη χημεία και θα αποδώσουμε καλύτερα στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ