Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον για Ινσούα από την Ισπανία – Θετικός ο παίκτης!

Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον για Ινσούα από την Ισπανία – Θετικός ο παίκτης!

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα δείχνει ομάδα της Ισπανίας και πλέον είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόταση στον Παναθηναϊκό ως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ισπανικές «σειρήνες» για τον Εμάνουελ Ινσούα! Ομάδα της Ισπανίας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και μάλιστα ο Αργεντινός μπακ φέρεται να είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα στην ιβηρική χώρα. Κι αυτό τόσο λόγω του υψηλού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται το ισπανικό ποδόσφαιρο όσο φυσικά και της πολύ δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής επισήμως δεν έχει φτάσει πρόταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να συμβεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Πάντως για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή θα πρέπει η ομάδα που θέλει να εντάξει τον Ινσούα στο δυναμικότης να καταβάλλει τη ρήτρας αγοράς. Το ποσό αυτό ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να δικαιούται το 50% (δηλαδή 750.000 ευρώ), ενώ το υπόλοιπο ανήκει στην Ουντινέζε.

Βεβαίως αν τυχόν ο Ινσούα αποχωρήσει, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να καλύψει το κενό του, καθώς οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο Γιώργος Δώνης από αριστερά είναι πολύ περιορισμένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ