Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Μετά το χάσμα που έχει προκληθεί στις σχέσεις με τον Ερασιτέχνη, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έδωσε οδηγία σε στελέχη της ΠΑΕ ώστε να γίνει ό,τι πρέπει για να κλείσει η συμφωνία με το ΟΑΚΑ.

Μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παραμονής στο γήπεδο της Λεωφόρου, φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ. Η κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ερασιτέχνη με αφορμή το παραχωρητήριο του «Απόστολος Νικολαΐδης» και το χάσμα στις σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που μοιάζει αγεφύρωτο μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις, οδηγούν, όπως όλα δείχνουν, τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στην απόφαση να δηλωθεί ως έδρα για την επόμενη σεζόν το στάδιο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι.

Η προθεσμία που έχει ο Παναθηναϊκός για να δηλώσει την πρώτη και δεύτερη έδρα του για το πρωτάθλημα λήγει την προσεχή Τετάρτη 8/8, καθώς την επομένη (9/8) είναι προγραμματισμένο να γίνει η κλήρωση της Superleague. Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Live Sport, ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε οδηγία στα στελέχη της ΠΑΕ να προετοιμαστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου τη Δευτέρα να ξεκινήσουν ένα νέο γύρο επαφών με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ώστε να λάβει ο Παναθηναϊκός από αυτήν το παραχωρητήριο της πρώτης έδρας.

Ένας πρώτος κύκλος επαφών με το ΟΑΚΑ έχει ήδη γίνει κι αυτό που προκύπτει ως μεγαλύτερο εμπόδιο για τη συμφωνία είναι το χρέος του Παναθηναϊκού προς τη διοίκηση του σταδίου από τη χρήση του την πενταετία 2008-13. Ένα χρέος που αγγίζει το 1 εκ. Ευρώ. Το ΟΑΚΑ, πάντως, δεν είναι αρνητικό να φιλοξενήσει και πάλι τον Παναθηναϊκό, αρκεί να ρυθμιστεί το παραπάνω χρέος.

Όσον αφορά τη δεύτερη έδρα που πρέπει επίσης να δηλωθεί, οι «πράσινοι» φαίνεται να προκρίνουν τη λύση της Ριζούπολης, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν κάνει οποιαδήποτε επαφή με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίον ανήκει το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ