Ολυμπιακός – Λεβαδειακός : «Αυτά τα ματς δίνουν πρωτάθλημα», δήλωσε ο Κούτρης

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός : «Αυτά τα ματς δίνουν πρωτάθλημα», δήλωσε ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό (2-1) ότι τέτοια ματς είναι δύσκολα αλλά στο τέλος τις σεζόν αυτοί οι αγώνες δίνουν το πρωτάθλημα

Ο άνθρωπος που πέτυχε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό (2-1), ο Λεονάρντο Κούτρης, σε δηλώσεις του τόνισε το πόσο σημαντικά είναι τέτοια παιχνίδια, καθώς στο τέλος της σεζόν ανάλογα ματς δίνουν το πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος μπακ μίλησε για τη φάση του γκολ και για την εικόνα του αγώνα αλλά και την επερχόμενη αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Λεβαδειακός είναι καλή ομάδα, σφιχτή, δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά της. Καταφέραμε τελικά να σκοράρουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες για να το καθαρίσουμε νωρίτερα, χάσαμε το πέναλτι με τον Φορτούνη. Στη φάση του γκολ, πήρα την μπάλα από τον Μαρτίνς, με πίεσαν γρήγορα, δεν είχα την επιλογή της σέντρας, επέλεξα να σουτάρω και ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ήταν εντολή του κόουτς να ανεβαίνω σε αυτόν τον αγώνα, το δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις γιατί ο Λεβαδειακός παίζει με πέντε αμυντικούς, τα εξτρέμ έπρεπε να βγαίνουν προς τα έξω, τα μπακ να ανεβαίνουν και να ντουμπλάρουν. Το κάναμε αρκετές φορές απόψε, δεν πετύχαμε γκολ σε κάποια τέτοια φάση αλλά το κάναμε αρκετές φορές. Αυτά τα ματς είναι δύσκολα, τα παίρνεις στο τέλος και μετράνε μόνο οι τρεις βαθμοί, με 1-0 ή με 5-0, γιατί στο τέλος της σεζόν αυτά είναι που δίνουν το πρωτάθλημα.

Αφήνουμε πίσω μας το σημερινό παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για μια τεράστια αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα την μελετήσουμε γιατί είναι πολύ καλή ομάδα, πάμε για τη νίκη γιατί ο στόχος μας είναι η πρόκριση. Προσωπικά, θα ήθελα να βελτιωθώ αμυντικά, στις τοποθετήσεις μου, το πως βάζω το σώμα μου στο ένας με έναν, αλλά να δουλέψω και επιθετικά. Αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής ήταν πάντα ο Χαβιέ Ζανέτι και ονειρεύομαι να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα της πατρίδας μου, δουλεύω σκληρά, περιμένω την ευκαιρία μου και θα ήθελα πάρα πολύ να καθιερωθώ και εγώ στην Εθνική Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ