Δυνατό τεστ μπροστά σε 6.500 κόσμο για τον Παναθηναϊκό

Δυνατό τεστ μπροστά σε 6.500 κόσμο για τον Παναθηναϊκό

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να επιστρέφει στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός δίνει δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο με την Ομόνοια το απόγευμα της Κυριακής (05/08, 19:30), μπροστά σε τουλάχιστον 6.500 κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Σήμερα (05/08), ωστόσο, οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Κύπρο για να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» στις 19:30, σε ένα ματς που μέχρι στιγμής δεν έχει εξασφαλίσει τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει τις δοκιμές του εν όψει της νέας σεζόν στη Superleague, με στόχο φυσικά να καταλήξει σε θέσεις και ρόλους όσον αφορά στον «νέο Παναθηναϊκό», ενώ πιθανότατα θα διατηρήσει το 3-4-2-1 ως βασικό σχηματισμό.

Στην Αθήνα έμειναν οι Μουνιέ, Κολοβέτσιος, Ινσούα και Πούγγουρας, όπως και ο Άλτμαν, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ανέτοιμος. Σημαντική η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην 22μελή αποστολή, με τον Έλληνα μέσο να ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φετινή προετοιμασία της ομάδας του.

Ο πρώην δεξιός μπακ του «τριφυλλιού», Λουκάς Βύντρα, αλλά και ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού Ματ Ντάρμπισιρ, αγωνίζονται στους Κύπριους, με το παιχνίδι να διεξάγεται μπροστά σε τουλάχιστον 6.500 κόσμο, βάσει της προπώλησης των εισιτηρίων.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδη, Κότσαρη, Οικονόμου, Κουρμπέλη, Μαυρομμάτη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Οικονομόπουλο, Θεοχάρη, Χατζηθεοδωρίδη, Στάικο, Τζανδάρη, Κάτσε, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη, Κουντουριώτη, Πίσπα, Σέχου, Αποστολάκη και Ρεγκάκο.

Η αποστολή της Ομόνοιας: Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Χουάν Αλμπίν, Τζαΐλσον Αραούχο, Τζαρσίνιο Αντόνια, Ματ Ντάρμπισιρ, Δημήτρης Χριστοφή, Λούκας Βύντρα, Χόρχε Ενρίκεζ, Νταβίντ Ραμίρεζ, Μίκαελ Γκαφούρ, Ραούλ Λοέ, Σάσα Ζίβετς, Τζόρνταν Γκρίνιτζ, Γιάννης Κούσουλος, Άλεξ Σοάρες, Χουανάν Εντρένα, Κρίστιαν Μόντες, Κριστιάν Μανρίκε, Ίσμα Λόπεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ