Ολυμπιακός – Λεβαδειακός : «Μπορούσαμε την ισοπαλία» είπε ο Επασί

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός : «Μπορούσαμε την ισοπαλία» είπε ο Επασί

Ο Ντέβις Επασί τόνισε πως ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Γεώργιος Καραϊσκάκης και παραδέχθηκε πως το λάθος του στο γκολ χάλασε τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ντέβις Επασί, να δηλώνει πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο δεύτερο γκολ των «ερυθρολεύκων» στο οποίο έφερε μεγάλη ευθύνη, λέγοντας πως η συγκεκριμένη φάση χάλασε όλη την καλή εμφάνιση.

«Δυστυχώς ηττηθήκαμε, νομίζω ότι μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, να φύγουμε με έναν πόντο σήμερα από το Γ. Καραϊσκάκης, προσπαθήσαμε να παίξουμε, να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε, ίσως την επόμενη φορά. Μέχρι το δεύτερο γκολ τα πήγα πολύ καλά, είχα πολλή δουλειά και έκανα πολύ καλή εμφάνιση, αλλά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε τα χάλασε κάπως» δήλωσε στη NOVA ο Γάλλος τερματοφύλακας, και μιλώντας για τη φάση του δευτέρου γκολ είπε:

«Δεν αποφάσισα σωστά σε αυτή τη φάση, ήταν μπροστά μου πολλοί παίκτες, δεν είδα καθαρά την μπάλα και δεν πήρα την σωστή απόφαση, με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας, είμαστε μεγάλη ομάδα, μια μεγάλη οικογένεια, με τον προπονητή μας κάνουμε καλή δουλειά και είμαι βέβαιος ότι θα τα πάμε καλά φέτος, το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ