«Ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε τον Βέρνμπλουμ οικονομικά»

«Ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε τον Βέρνμπλουμ οικονομικά»

Η γνωστή ρώσικη εφημερίδα sport-express.ru, εστιάζει στον λόγο που ο 32χρονος μέσος δεν υπογράφει στον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για διαφωνία των δύο πλευρών στο οικονομικό σκέλος.

Σε «σήριαλ» με… άδοξο τέλος εξελίσσεται το θέμα της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μέσος αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να υπογράψει στον δικέφαλο και η μεγάλη ρωσική εφημερίδα «sport-express.ru» εστιάζει στους λόγους που ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής δεν τα βρήκε με τους ασπρόμαυρους.

Την ώρα που τα ελληνικά ΜΜΕ ρίχνουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το «ναυάγιο» της μεταγραφής στα… τερτίπια της συζύγου του, οι Ρώσοι εστιάζουν αλλού. Στο οικονομικό…

«Ένας άλλος λόγος (σ.σ. πλην της απαιτητικής συζύγου) που χάλασε τη μεταγραφή ήταν ο εξής. Ίσως ο Βέρνμπλουμ δεν έλαβε από τον ΠΑΟΚ την οικονομική προσφορά που περίμενε. Αρχικά, όταν ο ελληνικός σύλλογος απευθύνθηκε στον ποδοσφαιριστή, εκείνος δεν απάντησε αμέσως, κάνοντας σαφές περιμένει πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Μετά από αρκετό διάστημα ο Βέρνμπλουμ ήρθε στην Θεσσαλονίκη μη έχοντας κάποια συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του. Πιθανότατα ο ΠΑΟΚ δεν αποδείχθηκε τόσο γενναιόδωρος και δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί όλες τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή», αναφέρει το δημοσίευμα της έγκυρης ρωσικής εφημερίδας.

Ακόμη στο πορτάζ γίνεται λόγος για την «…απαιτητική σύζυγο του ποδοσφαιριστή, η οποία εξέτασε 3-4 τέσσερα σπίτια, δείχνοντας απρόθυμη να ζήσει στην Θεσσαλονίκη. Έτσι ο Βέρνμπλουμ αποχώρησε χωρίς να υπογράψει, ζητώντας κάποιες μέρες για να το σκεφτεί. Κάτι το οποίο δυσαρέστησε την πλευρά του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ