Ολυμπιακός – Βέλλιος : Όταν «to10.gr» αποκάλυψε το θέμα

Ολυμπιακός – Βέλλιος : Όταν «to10.gr» αποκάλυψε το θέμα

Στις 13/11 το ρεπορτάζ του Γιώργου Νοικοκύρη άνοιγε την πόρτα για την επιστροφή του διεθνούς φορ, στην Σούπερ Λιγκ. Μεγάλη κίνηση από τους πρωταθλητές σε μια περίοδο που ψάχνουν σέντερ φορ

Το γκολ της νίκης, κόντρα στον Λεβαδειακό το πέτυχε ο Λεονάρντο Κούτρης. Και το… γκολ της της βραδιάς –γενικώς- ο Κώστας Καραπαπάς. Η αποκάλυψη του διευθυντή επικοινωνίας των Ερυθρόλευκων, για τον Απόστολο Βέλλιο και τον Ολυμπιακό με μια φαρμακερή ατάκα. Και βέβαια το… timing αυτής, μιας και μόλις πριν από μερικές ώρες ο Γιώργος Σαββίδης προσκάλεσε τον διεθνή στράικερ να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη, ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Επειδή τον κάλεσε μάλιστα στον ΠΑΟΚ, να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής. Τώρα δυστυχώς δεν έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει» ήταν τα λόγια του Κώστα Καραπαπά που τα διαβάσατε από «tο10.gr».

Έτοιμος να πιάσει λιμάνι λοιπόν ο Απόστολος Βέλλιος. Να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο διεθνής επιθετικός που βρίσκεται ένα χρόνο και κάτι στο ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ. Που το διαβάσατε (και) το θέμα αυτό; Από ποιον τέλος πάντων; Μα φυσικά από «tο10.gr». Και την ατάκα του Κώστα Καραπαπά, αλλά και το ρεπορτάζ του Γιώργου Νοικοκύρη. Στις 13 του μήνα.

«Η λύση του Βέλλιου για τον Ιανουάριο» ήταν ο τίτλος.

Κάνει μεγάλη κίνηση ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του διεθνούς φορ. Σε μια περίοδο που έχει «θέματα» στην θέση του σέντερ φορ. Που δεν του προκύπτει το «εύκολο» γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ