Παναθηναϊκός : Εμμανουηλίδης σαν να λέμε… Μουνιέ

Παναθηναϊκός : Εμμανουηλίδης σαν να λέμε… Μουνιέ

Τα στοιχεία του νεαρού είναι απαραίτητα στον Παναθηναϊκό που χτίζεται, ιδιαίτερα όταν απουσιάζει ο Αντονί Μουνιέ, όπως συνέβη στην Κύπρο.

Είναι ο νεαρός που για πάρτη του έχουν γραφτεί τα περισσότερα αφιερώματα. Εκείνος που οι σκάουτερς έχουν… γεμίσει τις εξέδρες στις μικρές Εθνικές ομάδες προκειμένου να τον παρακολουθήσουν και να συλλέξουν στοιχεία για την αγωνιστική του αξία. Να δουν από κοντά αν οι συστάσεις που τον συνοδεύουν ισχύουν…

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις έως τώρα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια τον έχουν φέρει ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους νεαρούς του ρόστερ.

Ο Δώνης τον εμπιστεύεται, του δίνει χρόνο συμμετοχής, του δίνει σημαντικό ρόλο όταν τον χρησιμοποιεί, τοποθετώντας τον πίσω από τον επιθετικό, σε ρόλο επιθετικού χαφ. Απέναντι στην Ομόνοια ο μικρός ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε. Και εκείνος που δημιούργησε τις μεγαλύτερες ευκαιρίας για να έρθει η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό.

Στη φάση του 83′ πήρε την μπάλα από τον Κουρμπέλη, μπήκε στην περιοχή αλλά έκανε λάθος: αντί να γυρίσει σε δύο αμαρκάριστους αντιπάλους, προτίμησε να πλασάρει, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία. Τέσσερα λεπτά αργότερα, με μαγική ενέργεια μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε στον Πίσπα, που σε κενή εστία αστόχησε.

Εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, πολύ γρήγορος και… απελευθερωμένος στο παιχνίδι του, με τσαμπουκά και με ποδοσφαιρικό θράσος, ο μικρός μπορεί να πάρει τον ρόλο που έχει ο Μουνιέ όταν ο Γάλλος δεν βρίσκεται στο γήπεδο. Ή μπορεί οι δυο τους να συνθέσουν ένα απρόβλεπτο δίδυμο πίσω από τον επιθετικό. Με ταχύτητα, με ευχέρεια στο ένας εναντίον ενός και με απρόβλεπτο στοιχείο στο παιχνίδι τους. Κάτι που λείπει από το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ