Παίρνει Μπρούνο Γκάμα ο Άρης

Παίρνει Μπρούνο Γκάμα ο Άρης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Αλκορκόν.

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μπρούνο Γκάμα είναι ο Άρης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κίτρινοι είναι μια «ανάσα» από την επίτευξη συμφωνίας με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Ο 31χρονος Γκάμα αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Αλκορκόν, στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα γνωρίζει καλά τον παίκτη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση που απαιτείται για να ντυθεί ο Πορτογάλος στα κίτρινα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και είναι πολύ πιθανό να έχει θετική εξέλιξη μέχρι σήμερα (06/08) το βράδυ ή το αργότερο αύριο. Αν όλα πάνε καλά, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα μετακομίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκπρόσωπος του παίκτη είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο κορυφαίος μάνατζερ ποδοσφαιριστών και προπονητών των τελευταίων ετών, με πελάτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ραδαμέλ Φαλκάο και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Με την κίνηση αυτή, ο Άρης επεκτείνει το δίκτυο των διεθνών γνωριμιών του και ρίχνει γέφυρες στην πορτογαλική αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ