Πέρασε τα ιατρικά ο Νάτχο, τελικές συζητήσεις

Πέρασε τα ιατρικά ο Νάτχο, τελικές συζητήσεις

Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι ο Ισραηλινός μέσος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό! Πάνω από 10 επίσημες προτάσεις στα χέρια του, πείστηκε από το πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα, έφερε στην Ελλάδα τον Μπίμπρας Νάτχο το πρωί της Δευτέρας. Οι Ερυθρόλευκοι έπεισαν τον πρώην βασικό αμυντικό μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αρχηγό της εθνικής Ισραήλ ότι η προοπτική του συλλόγου του Πειραιά είναι η ιδανική για την καριέρα του και αυτή την ώρα οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται για το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Νάτχο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο θεραπευτήριο «Metropolitan και αυτή τη στιγμή συμμετέχει στις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στα γραφεία της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις δεν είναι εύκολες, βεβαίως, καθώς παρά το γεγονός ότι Ισραηλινός είναι ελεύθερος, έχει στα χέρια του επίσημες προτάσεις πάνω από 10 ομάδων, που ερίζουν για την απόκτησή του. Και για αυτόν τον λόγο, και μόνο το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να τον φέρουν στην Ελλάδα, να τον περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να τον πείσουν για το αγωνιστικό πρότζεκτ τους, είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμβόλαιο του Νάτχο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέβλεπε καθαρές αποδοχές ύψους 2.000.000 €, με τον παίκτη να επιλέγει ο ίδιος να αποχωρήσει. Μάλιστα, μόλις προχθές ο θείος του, Ανταμ Νάτχο, παραδέχθηκε στα ρωσικά ΜΜΕ ότι η ομάδα της Μόσχας δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στο ρωσικό πρωτάθλημα, προσφέροντάς του ένα εξίσου πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Επίσης, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Νάτχο δεν ήταν ένας παίκτης του… σωρού για την ΤΣΣΚΑ! Στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της «ομάδας του στρατού», είχε συνολικά 142 συμμετοχές, 28 γκολ και 24 ασίστ, ενώ μόνο πέρυσι αγωνίστηκε σε συνολικά 44 ματς (2.890 λεπτά!), με 5 γκολ και 7 ασίστ! Επιπλέον, έχει 50 συμμετοχές στην εθνική Ισραήλ, στην οποία είναι αρχηγός.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κλείσει άμεσα τη μεταγραφή του 30χρονου Ισραηλινού μέσου, ανεβάζοντας έτσι κατακόρυφα την ποιότητα και τις δυνατότητες του ρόστερ. Μάλιστα, εάν όλα πάνε καλά, ο Νάτχο θα δηλωθεί άμεσα και στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη, καθώς παρότι δεν έχει κάνει προετοιμασία, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον έχει διαθέσιμο, για παν ενδεχόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ