Παναθηναϊκός σε Λας Πάλμας: «Δεν πωλείται ο Ινσούα»

Παναθηναϊκός σε Λας Πάλμας: «Δεν πωλείται ο Ινσούα»

Ο Παναθηναϊκός μετέφερε στη Λας Πάλμας πως ο παίκτης δεν φεύγει από την ομάδα και μοναδική περίπτωση αποχώρησης είναι να καταβληθεί η ρήτρα.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανέναν βασικό ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την ομάδα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο συγκαταλέγεται και το όνομα του Εμανουέλ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ μπορεί να… πιέζει για να πάει στη Λας Πάλμας, ωστόσο οι «πράσινοι» στην κρούση που έγινε από τους Ισπανούς ήταν ξεκάθαροι: «Δεν πωλείται ο παίκτης, παρά μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα».

Όπως διευκρίνιζαν από τον Παναθηναϊκό, ο παίκτης δεν πωλείται και η ομάδα δεν διαπραγματεύεται την αποχώρησή του. «Έγινε μια πρόταση από την Λας Πάλμας, την οποία και αρνηθήκαμε», διευκρίνιζαν από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ινσούα ναι μεν πιέζει για την πώλησή του, ωστόσο του έχει διευκρινιστεί από τον σύλλογο πως δεν υπάρχει καμία διάθεση να φύγει και ότι υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός δεν έχει την… πολυτέλεια για αποχωρήσεις.

Ο μοναδικός τρόπος να φύγει ο Ινσούα είναι να καταβληθεί το ποσό της ρήτρας (750.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και άλλα τόσα στην Ουντινέζε) κάτι πάντως που φαντάζει πολύ δύσκολο, τουλάχιστον για τη Λας Πάλμας, η οποία θέλησε να εκμεταλλευτεί τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού και να πάρει τον παίκτη με πολύ μικρό αντίτιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ