Παναθηναϊκός : Στις 18 Αυγούστου κόντρα στη Λαμία το… ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός : Στις 18 Αυγούστου κόντρα στη Λαμία το… ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, σε ένα φιλικό που θα παρουσιάσει και τη νέα του φανέλα.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας έπειτα από πέντε χρόνια παραμονής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αφού δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και ερασιτέχνη για το «Απόστολος Νικολαΐδης» και στην κλήρωση του πρωταθλήματος την ερχόμενη Παρασκευή θα πάρει κλειδάριθμο για το ΟΑΚΑ, έδρα που χρησιμοποιεί και η ΑΕΚ.

Το ανεπίσημο… ντεμπούτο της επιστροφής, πάντως, στο ΟΑΚΑ αναμένεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, στις 18 Αυγούστου οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία σε φιλικό παιχνίδι, όπου θα γίνει και η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο με την πρώτη εμφάνιση και για ένα με τη δεύτερη.

Ένα φιλικό που μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θα αποτελεί την πρόβα τζενεράλε τόσο για την ομάδα εν όψει του νέου πρωταθλήματος, όσο και για τη νέα έδρα πλέον του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ