«Ο Παναθηναϊκός μας ρώτησε για τον Κόλιτς»

«Ο Παναθηναϊκός μας ρώτησε για τον Κόλιτς»

Ο Παναθηναϊκός ρώτησε την Κρούπα για την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού, Έλβις Κόλιτς, σύμφωνα με τον πρόεδρο της βοσνιακής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ενισχυθεί στη θέση του επιθετικού, με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη να έχουν θέσει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός περισσότερο κλασικού φορ από τους υπάρχοντες στο ρόστερ του «τριφυλλιού», βαρύ και ικανού κυρίως εντός της αντίπαλης περιοχής, σκοπεύοντας μάλιστα να ξοδέψουν κάτι παραπάνω εν συγκρίσει με τις προηγούμενες μεταγραφές της τρέχουσας περιόδου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρόεδρο της Κρούπα, Ντράσκο Ίλιτς, οι  «πράσινοι» πραγματοποίησαν διερευνητική επαφή με τη βοσνιακή ομάδα για την περίπτωση του 23χρονου, Έλβις Κόλιτς. Στις σχετικές δηλώσεις αποκάλυψε, δε, ότι εκτός από το «τριφύλλι», έχουν ενδιαφερθεί οι Ερυθρός Αστέρας, Μπέβερν και Ρέιντζερς. Πάντως, επισήμανε ότι δεν σκοπεύει να τον πουλήσει βιαστικά.

«Μας προσέγγισαν πριν μερικές μέρες ο Παναθηναϊκός, ο Ερυθρός Αστέρας και η Μπέβερν, ενώ την Κυριακή επικοινώνησε μαζί μας η Ρέιντζερς. Αλλά εμείς δεν βιαζόμαστε. Περιμένουμε να δώσουμε τον παίκτη στη σωστή τιμή. Ήδη οι φετινές προσφορές είναι υψηλότερες από την αντίστοιχη της Λεχ Πόζναν την προηγούμενη σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίλιτς.

Ο Κόλιτς θεωρείται βαρύ φορ περιοχής με ύψος 1.91, ένας εκ των κορυφαίων στο πρωτάθλημα της Βοσνίας. Το συμβόλαιό του με την Κρούπα λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τη φανέλα της οποίας έχει καταγράψει 58 συμμετοχές και 29 γκολ. Επιπλέον, έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Βοσνίας και το δεύτερο εξάμηνο της περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Λεχ Πόζναν.

Δείτε βίντεο με τα γκολ του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ