Η Λας Πάλμας θέλει Ινσούα αλλά όχι με τη ρήτρα 1.5 εκατ. ευρώ

Η Λας Πάλμας θέλει Ινσούα αλλά όχι με τη ρήτρα 1.5 εκατ. ευρώ

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο για κανένα ποδοσφαιριστή, αλλά ο Παναθηναϊκός πουλάει τον Ινσούα μόνο με τη ρήτρα του 1.5 εκατ.

Η Λας Πάλμας βρίσκεται στην αναζήτηση αριστερού μπακ, αλλά ο Εμάνουελ Ινσούα του Παναθηναϊκού δεν είναι ο μόνος για τον οποίο έχει κινηθεί η Ισπανική ομάδα.

Ο Τσάβι Γκαλάμ της Κόρδοβα είναι άλλος ένας από τους παίχτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας του Μανουέλ Χιμένεθ, αλλά κι αυτή η περίπτωση δείχνει να κολλάει στο οικονομικό όπως και με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ο Μιγκέλ Ραμίρεζ, πρόεδρος της Λας Πάλμας με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει ποσό άνω του εκατομμυρίου για κανένα παίχτη και αυτό βέβαια ισχύει και τον Ινσούα.

Ο Νίκος Νταμπίζας ωστόσο είναι κάθετος ότι ο αριστερός μπακ των «πράσινων» φεύγει μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα του 1.5 εκατ. ευρώ. Ο Ινσούα θα ήθελε να μεταγραφεί στην Ισπανία, αλλά η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Νίκος Νατμπίζας θα είναι και δεν θα ξεπουλήσει έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Δώνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ